top of page

Hjemmebedømmelse 15. januar

Igen et år uden udstilling, andet år i træk, dels pga. covid-19 og fugleinfluenza. Hvad skulle vi gøre, skulle vi se helt bort fra denne sæson, eller prøve noget nyt.

Vi valgte det sidste, med en hjemmebedømmelse, for at se hvad medlemmerne havde gående rundt omkring og for, at se om standarden stadigvæk kunne holdes, og for at det sociale sammenhold blev vedligeholdt.

Hjemmebedømmelse har ikke siden 1971 været afholdt her i klubben, dengang var det også pga. sygdom.

Lørdag d. 15. januar blev planlagt, der var mange nye og anderledes ting der skulle tages højde for frem for en alm. udstilling. Det blev lagt ud på hjemmesiden med hjemmebedømmelse da alm. udstilling ikke var muligt. Der blev bestilt dommere til denne anderledes form for udstilling, de var meget positive og tog opgaven til sig.

En del af medlemmerne var med på at prøve det, og der blev tilmeldt 122 dyr.

Der blev lavet 4 ruter, hvor en fra bestyrelsen kørte rundt med hver sin dommer.

Ruterne strakte sig lige fra her i lokalområder til Vestfyn over Svendborg samt til Langeland.

En rigtig god dag i fint vejr og højt humør, et arrangement som helt sikkert vil blive gentaget, hvis der også til næste sæson bliver aflysninger for alm. udstilling.

Der skal også herfra lyde en stor tak til alle deltagere for fin opstilling af dyrene, samt tak for husly til frokostpauserne de enkelte steder.

Vi kan her løfte sløret for at der arbejdes på at flytte udstillingen til den første weekend i december, 3-4-12.   2022.

Her en del billeder fra dagens begivenhed.

bottom of page