top of page

Hjemmebedømmelse 3. december

Fjerkræudstilling i Vindingehallen, nej heller ikke denne gang, det blev kun for kaninerne, men godt for det.  Alt var tilrettelagt, og med en fin tilmelding på i alt 299 dyr.

Udmelding med høj risiko for fugleinfluenza gjorde, at der blev lukket for udstillinger om aftenen, d. 22. november. Lige den aften hvor vi havde møde for at få det sidste på plads. En lidt trykket stemning, hvad skulle vi nu, vi havde jo tidligere meldt ud, at hvis der igen blev lukket ned pga. fugleinfluenza, så blev der også denne gang arrangeret en hjemmebedømmelse. Der blev samme aften ringet rundt til alle opdrætterne, som havde tilmeldt til alm. udstilling. De fleste var med på hjemmebedømmelse, nu hvor det ikke kunne være anderledes, I alt 131 dyr. Der blev fastlagt 5 ruter, fra Vissenbjerg kanten, over det øst, midt og sydfynske samt på Langeland.

Alle ruter gik rigtig fint, trods det lidt sure vejr. og alle, inkl. dommerne, kom tilbage til eftermiddagskaffen med en positiv oplevelse af dagens forløb.

Om aftenen var der indkaldt til fællesspisning i hallen, med medbragt mad, samt til præmieuddeling. Her var vi i alt 25 personer, hvor snakken gik på dagens oplevelser, og de afgivne point, gode som mindre gode. Der skal også herfra lyde en stor tak til dommerne, som kom fra nær og fjern, samt til Nyborg Kommune, hallens personale, sponsorer for køb af annoncer og præmier, og ikke mindst til alle udstillerne.

bottom of page