top of page

Egeskov marked 2016

Her var klubben repræsenteret med en propagandastand. Vi havde 4 hold dyr med i store og i dværg, som det store publikum var meget interesseret i. 'Det resulterede da også i 4 nye medlemmer. 2 til klubben og 2 til D.F.f.R.

En dejlig dag med fint vejr. Desværre nåede vi kun at få 1 billede

Vaccination

Vaccinationsdagen 24-9 startede vanen tro hos Karen og Arne i Nyborg kl. 8.15, her var både høns og duer. En pæn lille samling.

Næste stop på ruten var Torben i Refsvindinge, med de store kamphøns og ikke mindst kalkunerne som vi glæder os meget til at se på udstillingerne. Her var mødt et af vores nye medlemmer op, Lars Bo fra Birkende med sine store gule Orpington.

Videre på ruten var her på Kogsbøllevej. Her var de medlemmer med knapt så mange dyr og folk fra Langeland, som ikke havde muligheden da der var vacc. der nede først på måneden. Dejligt at der er flere muligheder. Imellem de "gamle" opdrættere var der også 4 nye medlemmer, som skulle prøve dette for første gang. Som jo er den første betingelse for at man senere på året kan deltage i hønsedage og udstillinger. Der var bl.a. Therese fra Frørup med gul sorthalet Chabos, Jack fra Gudme med sorte Sumatra, Marianne fra Brændeskov med store Brahme i forskellige farver og Brit fra Snøde med store Maran. Spændende med disse nye racer og farver her omkring. Håber vi ser dem på de forskellige udstillinger.

Turen gik videre til Knud Erik med en fin samling sorte og hvide Nøgenhals. Slutteligt var vi ved Rene i Ringe med sine Satsumadori, i alt 268 dyr på turen rundt. 

bottom of page